
Dispositivos e acessórios
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
Preparação 10min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
løg, brune skåret i halve70 g
-
fed hvidløg2
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt1 kvist
-
rød chili, frisk udsået, hvis det foretrækkes¼ - ½
-
tørrede tomater100 g
-
smør30 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i stykker (2-3 cm)500 g
-
fløde, 35 %250 g
-
vand350 g
-
hvidvin80 g
-
hønsebouillon (se tips)1 spsk
-
pasta, penne250 g
Nutrição por 1 portion
Energia
703 kcal /
2954 kJ
Proteína
40 g
Gordura
34 g
Hidratos de carbono
57 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
20 g
Sódio
886 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Konsulent favoritter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
45min
30min
30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
1h
1h
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação