Dispositivos e acessórios
Italská ciabatta
Preparação 30min
Total 4h 30min
4 kusy
Ingredientes
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 kus
Sódio
1664 mg
Proteína
15 g
Energia
2229 kJ /
533 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
111 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentace
5 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min
Pivní bulky s čedarem
3h 15min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Fermentovaná mrkev
60h 30min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Kváskový chléb
16h 30min
Italské grissini
2h