Dispositivos e acessórios
Italská ciabatta
Preparação 30min
Total 4h 30min
4 kusy
Ingredientes
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 kus
Sódio
1664 mg
Proteína
15 g
Energia
2229 kJ /
533 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
111 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentace
5 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6h
Celozrnné croissanty
1h 20min
Pivní bulky s čedarem
3h 15min
Mandlovo-bylinkové bagetky
35min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min
Bagel
2h
Kváskový chléb
16h 30min
Francouzské croissanty
12h
Křupavý jogurtový chléb
3h
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min