Dispositivos e acessórios
Mini pizzaer
Preparação 50min
Total 2h 10min
10 stykker
Ingredientes
Dej
-
vand200 g
-
gær knust20 g
-
farin1 tsk
-
hvedemel plus et ekstra beløb til afstøvning af bordpladen220 g
-
speltmel80 g
-
olivenolie plus nok til at smøre skålen15 g
-
salt½ tsk
Toppings
-
hakkede tomater150 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
italiensk krydderi2 knivspidser
-
ost skåret i stykker, f.eks. Gouda, Emmental250 g
-
skinke10 skive
-
sorte oliven, udstenede10
-
rød peberfrugt skåret i strimler50 g
-
gul peberfrugt skåret i strimler50 g
-
champignon, frisk skåret i 2 mm skiver30 - 40 g
-
broccoli delt i buketter50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Proteína
13 g
Energia
1049 kJ /
250 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klar, parat, skolestart
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Blomkålsnuggets med ajvar
Nenhuma avaliação
Banh bao (dampede bao med fyld)
Nenhuma avaliação
Caprese-wraps (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Nenhuma avaliação
Boller med pizzafyld
Nenhuma avaliação
Madlommer
Nenhuma avaliação
Power muffins
Nenhuma avaliação
Kalkunwraps
Nenhuma avaliação
Snegle med svampe fyld
2h 15min