Dispositivos e acessórios
Banh bao (dampede bao med fyld)
Preparação 40min
Total 2h 45min
12 stykker
Ingredientes
Bao (boller)
-
sødmælk200 g
-
tørgær2 tsk
-
sukker20 g
-
hvedemel350 g
-
bagepulver1 tsk
-
vegetabilsk olie30 g
Fyld
-
shiitake svampe, tørrede10 g
-
vand, kogende
-
vand2000 g
-
iskoldt vand
-
vagtelæg (se tips)12
-
forårsløg kun den hvide del (grøn del gemmes til pynt)2
-
purløg, frisk skåret i halve20 kviste
-
pølser (ca. 60 g), skåret i mindre stykker (se tips)2
-
svinekød, hakket500 g
-
riseddike2 tsk
-
østerssauce2 spsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Samling af bao
-
vand1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
536 mg
Proteína
15 g
Energia
1050 kJ /
250 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smagen af Vietnam
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Blomkålsnuggets med ajvar
Nenhuma avaliação
Caprese-wraps (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Nenhuma avaliação
Mini pizzaer
Nenhuma avaliação
Boller med pizzafyld
Nenhuma avaliação
Madlommer
Nenhuma avaliação
Power muffins
Nenhuma avaliação
Kalkunwraps
Nenhuma avaliação
Snegle med svampe fyld
2h 15min