
Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
583 kcal /
2439.4 kJ
Proteína
18.8 g
Gordura
11.1 g
Hidratos de carbono
100.1 g
Fibra
4.4 g
Sódio
1090.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos