Dispositivos e acessórios
Korean Fried Chicken
Preparação 30min
Total 3h 10min
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, and thinly sliced½ in.
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings35 oz
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and thinly sliced½ in.
-
light brown sugar1 ½ oz
-
rice vinegar2 oz
-
honey2 oz
-
Korean chili paste (gochujang) to taste1 - 2 oz
-
ketchup1 oz
-
soy sauce, dark½ oz
-
sesame oil½ oz
-
oil for deep frying
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1903.5 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3116 kJ /
744.7 kcal
Gordura
38.7 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Baked Chili Beans
50min
Loaded Potato Waffle
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Steak au Poivre
20min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Potato Gratin
1h 10min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min