Dispositivos e acessórios
Sommerpasta toppet med popcorn og krydderurter
Preparação 25min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
-
poppede popcorn25 g
-
persille, frisk¼ bundt
-
oregano, frisk¼ bundt
-
basilikum, frisk¼ bundt
-
salt plus ekstra til madlavning af pasta¼ tsk
-
parmesanost skåret i stykker60 g
-
løg halveret50 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
vegetabilsk olie30 g
-
hakket oksekød300 g
-
rød peberfrugt skåret i tern (1,5 cm)100 g
-
tomat skåret i tern (1,5 cm)300 g
-
peber, stødt½ tsk
-
aubergine skåret i tern (1 cm)150 g
-
vand plus ekstra til madlavning af pasta160 g
-
tomatpure40 g
-
oksebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1108 mg
Proteína
31 g
Energia
2815 kJ /
673 kcal
Gordura
30 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
71 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sjove retter med popcorn
6 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação