Dispositivos e acessórios
Two Pound Apple Pie
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
30.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
3163.2 kJ /
756 kcal
Gordura
48.4 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
79.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Spiralizer
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Loaded Potato Waffle
50min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Citrus Cheesecake
2h 45min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Carrot Torte
1h 10min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Paella
30min