Dispositivos e acessórios
Seafood Quesadillas
Preparação 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
Quesadilla Filling
-
8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)8 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
cooked octopus cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
Adobo
-
ancho chili de-stemmed, de-seeded1
-
paprika1 tbsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
chipotle chili powder¾ tsp
-
whole clove1
-
ground cumin¾ tsp
-
coriander seeds¾ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
white onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
fresh pineapple cut into pieces5 ½ oz
-
½ oz lime juiceapple cider vinegar½ oz
-
orange juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Quesadillas
-
flour tortillas divided12
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
52 g
Energia
2694 kJ /
644 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Pad Thai
45min
Fettuccine Alfredo
40min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Kid-Size Pizzas
1h 20min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Garlic Shrimp
35min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Avocado Deviled Eggs
25min