Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portions
Ingredientes
Dough
-
water7 ½ oz
-
1 tsp barley maltsugar1 tsp
-
½ oz fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt1 tsp
Topping
-
semolina to sprinkle2 tsp
-
fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)7 oz
-
5 oz pepperoni, slicedNapoli salami sliced5 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
9 oz tomatoes, type baby Roma, halvedpomodorino tomato halved9 oz
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2849.7 mg
Proteína
43.6 g
Energia
4162 kJ /
994.7 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
104.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Turmeric Green Tea
20 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Cold Red Curry Soup
Keine Bewertungen
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Pancake muffins with banana and chocolate
30 Min
Shrimp Cocktail
50 Min
Salmon tartare
10 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Cheesy veggie oat bars
45 Min
Salmon burgers
25 Min