Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
Easter Nests
-
unsalted butter to grease
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallot½ oz
-
sour cream1 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
351.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
672.6 kJ /
160.7 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Ribs Kaldereta
Nenhuma avaliação
Alcohol-free Berry Mojito
Nenhuma avaliação
Fettuccine Alfredo
40min