Dispositivos e acessórios
Geode Cake
Preparação 1h 30min
Total 4h
24 portions
Ingredientes
Sugar Crystals
-
caster sugar500 g
-
glucose syrup2 Tbsp
-
purple food colouring gel4 drops
-
water2140 g
-
vinegar2 tsp
Cakes
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar400 g
-
unsalted butter diced, room temperature400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vanilla bean paste1 Tbsp
-
medium eggs6
-
unsweetened cocoa powder50 g
-
baking powder1 Tbsp
-
plain flour350 g
Filling
-
mascarpone450 g
-
whipping cream450 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder, unsweetened25 g
-
ripe mangoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 Tbsp
Decoration
-
fondant icing (white)750 - 1000 g
-
icing sugar for sprinkling
-
yellow food colouring gel2 - 3 drops
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
264.5 mg
Proteína
5.8 g
Energia
2815.9 kJ /
673 kcal
Gordura
34.9 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
18.4 g
Hidratos de carbono
87.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Mojito
10min
Focaccia
3h
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Strawberry Milkshake
5min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min