Dispositivos e acessórios
Green Ombre Naked Cake
Preparação 40min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
Sponge Cake
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour for dusting
-
medium eggs8
-
caster sugar250 g
-
vanilla bean paste (opcional)2 tsp
-
plain flour240 g
-
baking powder (see tip)1 tsp
-
fine sea salt2 pinch
-
green food colouring gel
Assembly
-
water180 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste50 - 70 g
-
fresh fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)200 - 250 g
-
mascarpone500 g
-
whipping cream500 g
-
icing sugar50 g
-
mint leaves for decorating
Nutrição por 1 slice
Energia
518.1 kcal /
2167.9 kJ
Proteína
10 g
Gordura
33.6 g
Hidratos de carbono
45.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
18.9 g
Sódio
280.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda