Vegetable Stock Paste
TM5 TM6

Vegetable Stock Paste

4.8 (93 avaliações )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (opcional)
  • 7 oz celery stalks, cut into pieces
  • 9 oz carrots, cut into pieces
  • 3 ½ oz onions, halved
  • 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
  • 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 4 ½ oz coarse salt
  • 1 oz dry white wine
    ou 1 oz water
  • 1 tbsp olive oil

Nutrição
por 1 portion
Energia
323.7 kJ / 77.4 kcal
Proteína
2.1 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gordura
2.9 g
Gordura saturada
0.5 g
Fibra
4.4 g
Sódio
8304.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas