
Dispositivos e acessórios
Beef Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
beef sinew free, cut into pieces10 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces10 ½ oz
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
red wine1 oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Nutrição por 1 portion
Energia
154.7 kcal /
647.4 kJ
Proteína
18.5 g
Gordura
4.2 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
1.7 g
Sódio
15329.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos