Dispositivos e acessórios
Beef Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
beef sinew free, cut into pieces10 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces10 ½ oz
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
1 oz waterred wine1 oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
15329.5 mg
Proteína
18.5 g
Energia
647.4 kJ /
154.7 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cauliflower Gratin
55min
Chicken Noodle Soup
50min
Chicken Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Boiled Pasta
20min
Vanilla Sugar
72h
Pizza Dough
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Stroganoff
40min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Beef Pot Pies
1h 55min