Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek

5.0 7 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 dilim

Ingredientes

  • kepekli pirinç
    240 g
    240 g pirinç, beyaz, kısa tane
  • hurma, çekirdeksiz
    100 g
  • elma kabuklu, çekirdekleri çıkarılmış ve dörde bölünmüş
    140 g
  • zeytinyağı kalıbı yağlamak için ekstra zeytinyağı
    60 g
  • glütensiz kabartma tozu
    1 ½ tk
  • karbonat
    1 tk
  • karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)
    1 yk
  • tuz
    ½ tk
  • ceviz
    80 g
  • yumurta
    4 adet
  • su
    100 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 dilim

Sódio 206.8 mg
Proteína 3.7 g
Energia 695.7 kJ / 166.3 kcal
Gordura 8.7 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 1.3 g
Hidratos de carbono 19.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...