Dispositivos e acessórios
Tomato Ketchup
Preparação 15min
Total 1h 15min
43 oz
Ingredientes
-
30 - 45 oz canned whole tomatoesripe tomatoes quartered35 - 45 oz
-
red bell peppers cut into pieces7 oz
-
red onions4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
red wine vinegar divided3 ½ oz
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
honey3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
56.1 mg
Proteína
0.3 g
Energia
64.1 kJ /
15.3 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coleslaw
10min
Apple Sauce
20min
Mayonnaise
5min
Vegetable Stock Paste
45min
Pizza Dough
1h
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30min
Chocolate Ice Cream
36h
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Frozen Fruit Sorbet (TM6)
5min