Polévka s raviolami a hovězím masem

5.0 1 avaliação
Preparação 5min
Total 30min
4 porce

Ingredientes

  • 300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
    300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)
  • 120 gramů červené cibule na kolečka
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 800 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
  • 250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
  • čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Sódio 333.9 mg
Proteína 27.2 g
Energia 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Gordura 25 g
Fibra 1.9 g
Gordura saturada 8.6 g
Hidratos de carbono 35.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...