Portakal Soslu Armutlar

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 1h
3 porsiyon

Ingredientes

  • portakal suyu taze sıkılmış
    240 g
  • portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları
    10 g
  • maden suyu
    200 g
  • beyaz şarap
    60 g
    60 g su
  • çubuk tarçın
    1
    ½ tk toz tarçın
  • armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)
    380 g
  • şeker
    60 g
  • dondurma, vanilyalı
    300 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsiyon

Sódio 86.1 mg
Proteína 4.7 g
Energia 1733.7 kJ / 414.4 kcal
Gordura 11.3 g
Fibra 5.6 g
Gordura saturada 6.8 g
Hidratos de carbono 73.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...