Dispositivos e acessórios
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (opcional) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1076.5 mg
Proteína
9.6 g
Energia
652.7 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Alcohol-free Berry Mojito
Nenhuma avaliação
Singapore Chilli Crab
50min
Beef Rendang
1h 30min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Air Katira (Katira Drink)
10min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Sambal Brinjal
40min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min