Dispositivos e acessórios
Dadel- en Haverdrank
Preparação 10min
Total 20min
6 glazen
Ingredientes
-
dadels, ontpit50 g
-
water1500 g
-
havervlokken30 g
-
zonnebloemolie1 tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 glazen
Sódio
208.8 mg
Proteína
6 g
Energia
1279.7 kJ /
305.9 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
57.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Pad Thai
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Creatief Basisbrood
45min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h