Orez cu carne de porc

4.9 17 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
2 porții

Ingredientes

  • ulei de măsline extravirgin
    20 g
  • spată de porc, fără os bucăți (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • vin alb
    60 g
  • ulei de măsline
    20 g
  • ceapă bucăți (2-3 cm)
    75 g
  • ardei gras roșu bucăți (2-3 cm)
    40 g
  • ardei gras, verde bucăți (2-3 cm)
    40 g
  • cățel de usturoi
    ½ - 1
  • boia de ardei
    ½ - 1 linguriță cu vârf
  • cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
    ½
  • orez cu bob rotund
    150 g
  • apă
    200 g
  • sare
    ½ linguriță

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 1442.2 mg
Proteína 30.6 g
Energia 3102 kJ / 741 kcal
Gordura 34.9 g
Fibra 1.8 g
Gordura saturada 8 g
Hidratos de carbono 68.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...