Dispositivos e acessórios
Superior Seafood Pot
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves5
-
shallots20 g
-
spring onions white stem only2 stalks
-
olive oil20 g
-
sesame oil10 g
-
water350 g
-
Chinese cabbage cut in 4 cm length300 g
-
enoki mushroom150 g
-
chicken stock powder store-bought or homemade1 tsp
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce25 g
-
sugar½ tsp
-
fresh mud crabs (approx. 1000 g), cleaned, cut into 5 pieces2
-
200 g shabu shabu sliced meatboneless chicken thighs thinly sliced200 g
-
raw medium sized prawn deveined300 g
-
lala clams with shells200 g
-
squid cleaned, skin removed and cut in pieces200 g
-
fresh red chilli seeds removed, diced1
-
spring onions green part only, chopped2 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
764.4 mg
Proteína
26.9 g
Energia
884.2 kJ /
211.3 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nenhuma avaliação
Prawn Glass Noodles
30min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Pastie slice
55min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Begedil Daging
30min
Caprese Omelette
30min
Sambal Sotong
1h 15min