Dispositivos e acessórios
Mapo tofu
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
100 g chicken mincepork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
640 mg
Proteína
17.5 g
Energia
865 kJ /
206.8 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Char Kway Teow
25min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Nenhuma avaliação
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Sambal Kangkung
10min
Calamansi Juice
5min