Dispositivos e acessórios
Curry Fish Head
Preparação 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
fish head cut in halves, cleaned (see tips)1000 - 1200 g
-
curry powder70 g
-
salt adjust to taste3 ½ tsp
-
tamarind pulp35 g
-
water1050 g
-
fresh red chillies deseeded7
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
garlic5 cloves
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
galangal10 g
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
torch lily (bunga kantan) bud only, cut in slices1
-
cooking oil70 g
-
fresh coconut milk100 g
-
tomatoes cut in quarters500 g
-
laksa leaves (daun kesum)2 - 3 sprigs
-
sugar adjust to taste30 g
-
ladies' fingers stems removed, sliced in halves15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
979.4 mg
Proteína
25.3 g
Energia
1688.1 kJ /
403.5 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Sotong
1h 15min
Mee Goreng Mamak
20min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Pandan Sponge Cake
1h
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Brinjal
40min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Singapore Laksa
55min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Curry Mee
30min