Dispositivos e acessórios
Daging Merah
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onions80 g
-
water50 g
-
cooking oil50 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
beef slice thinly (see tips)500 g
-
dried chilli paste (cili boh)90 g
-
sweet soy sauce30 g
-
dark soy sauce10 g
-
beef stock (see tips)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
curry leaves2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2123.2 mg
Proteína
31.5 g
Energia
1464.7 kJ /
350.1 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Beef Rendang
1h 30min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Ayam Paprik
30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Brinjal
40min
Curry Mee
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Ayam Masak Kicap
40min