Dispositivos e acessórios
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Preparação 5min
Total 5h
8 pieces
Ingredientes
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
184.9 mg
Proteína
2.5 g
Energia
639.8 kJ /
152.9 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nester TM7
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Mapo tofu
30min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Lemonade
5min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Chicken Macaroni Soup
30min
KL Hokkien Noodles
35min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min