Dispositivos e acessórios
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Preparação 5min
Total 5h
8 pieces
Ingredientes
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
184.9 mg
Proteína
2.5 g
Energia
639.8 kJ /
152.9 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nester TM7
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Braised Dongpo Pork
Nenhuma avaliação
Pandan Sponge Cake
1h
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
KL Hokkien Noodles
35min
Ginger Milk Curd
20min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Nenhuma avaliação
Cereal Prawns
30min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Cantonese Steamed Fish
40min