Dispositivos e acessórios
Acılı Tereyağlı Kereviz Çorbası
Preparação 10min
Total 45min
6 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı30 g
-
soğan dörde bölünmüş100 g
-
patates parçalara bölünmüş (3 cm)100 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
-
su860 g
-
150 g su, (bk. Öneriler)beyaz şarap150 g
-
tereyağı65 g
-
dolmalık fıstık, çiğ30 g
-
kuru acı pul biber¼ tk
-
krema200 g
-
hardal1 tk
-
muskat, toz2 tutam
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
4 g
Energia
1295 kJ /
309 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dünyadan Çorbalar
5 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
40min
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30min
Orman Meyve Marmelatı
Nenhuma avaliação
Frambuaz ve Muzlu Smoothie
10min
Karışık Kuruyemişli Müsli
25min
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Nenhuma avaliação
Ekmek Üstü Tavuk Salata
40min
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35min
Bol Limon ve Labne Kremalı Yaban Mersinli Kek
6h
Mantarlı ve Sucuklu Pizza
1h 30min
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35min
Menemen (Taze Domatesli)
30min