Dispositivos e acessórios
Gratin dauphinois
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
Swiss cheese (opcional)30 g
-
garlic clove1
-
potatoes peeled and cut into round slices (2-3 mm)1200 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
341.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1252 kJ /
299.2 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
36.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate and chilli tart
25h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Quiche Lorraine
45min
Crêpes
1h 15min
Traditional crème brûlée
25h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Steak tartare
10min
Crêpes Suzette
1h 20min
Sabayon
15min
Crème anglaise
15min
Gougères
55min