Dispositivos e acessórios
Gratin dauphinois
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
Swiss cheese (opcional)30 g
-
garlic clove1
-
potatoes peeled and cut into round slices (2-3 mm)1200 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
341.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1252 kJ /
299.2 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
36.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
No fail béchamel
15min
Beurre blanc
15min
Gougères
55min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Aïoli
5min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Quiche Lorraine
45min
Crêpes
1h 15min
Traditional crème brûlée
25h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Raw kibbeh
15min
Pistachio macarons
2h 30min