Dispositivos e acessórios
Semolina pancakes (Beghrir)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Pancakes
-
milk420 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
plain flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying
Honey and butter syrup
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
floral water (rose water or orange blossom water)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
238 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1455.8 kJ /
346.6 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
46.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Travel the Middle East
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Speedy Bassara
25min
'Qamar el-din' juice
5min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Salmon kabsa
35min
Red lentil soup with cumin
55min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Moroccan Mint Tea
25min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Spanish flan
7h 55min