Dispositivos e acessórios
Semolina pancakes (Beghrir)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Pancakes
-
milk420 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
plain flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying
Honey and butter syrup
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
floral water (rose water or orange blossom water)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
238 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1455.8 kJ /
346.6 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
46.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Travel the Middle East
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Marble cake
2h
Lemonade
5min
Yoghurt cake
1h 40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min