Dispositivos e acessórios
Semolina pancakes (Beghrir)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Pancakes
-
milk420 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
plain flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying
Honey and butter syrup
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
floral water (rose water or orange blossom water)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
238 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1455.8 kJ /
346.6 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
46.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Travel the Middle East
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan orange croissants
3h 20min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Gulab jamun (Jumbo)
1h 30min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Moroccan Zaalouk
1h 5min