Dispositivos e acessórios
Ginger Sangria Punch
Preparação 5min
Total 1h 5min
10 portions
Ingredientes
-
dry vermouth14 oz
-
anise liqueur i.e. Pernod® or Black Sambuca®1 tbsp
-
raisins3 ½ oz
-
oranges zest only, no white pith, plus extra slices to garnish2
-
cardamom pods crushed5
-
whole cloves6
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 in.
-
cinnamon sticks2
-
raw sugar7 oz
-
red wine chilled35 ½ oz
-
dark rum3 ½ oz
-
ginger beer chilled13 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.8 g
Energia
604 kJ /
144 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mixed Drinks
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ceviche
1 Std. 10 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 Std. 25 Min
Number Cake
2 Std.
Tamale Pie (Anna) Metric
1 Std. 30 Min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40 Min
Breakfast Sandwich
1 Std.
Fresh Fruit Punch
15 Min
Summer Berry Pudding
24 Std.
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2 Std. 5 Min
Banana Liqueur Pudding
6 Std.
Maple Bacon Toffee Cookies
35 Min
Chocolate Date Pudding
25 Min