Dispositivos e acessórios
Chocolate Ganache Brownie
Preparação 30min
Total 3h
20 portions
Ingredientes
Brownie
-
chocolate (64% cacao) in pieces or chips7 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces10 oz
-
sugar12 oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
large eggs (approx. 7.5 oz)4 - 5
Ganache
-
organic heavy whipping cream12 oz
-
light corn syrup or liquid glucose4 ½ oz
-
chocolate (64% cacao) in pieces or chips11 ½ oz
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
1701 kJ /
405 kcal
Gordura
19 g
Fibra
0.3 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chocoholics
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Brownies
50min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Caramel Sauce
1h 30min
Chocolate Truffles
40min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Cinnamon Rolls
3h
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Chocolate Cream Cheese Tart
4h 30min
Chocolate Pudding
1h 20min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h