Dispositivos e acessórios
Maple Pecan Tart
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter chilled, cut into pieces, plus extra to grease2 ½ oz
-
all-purpose flour5 oz
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
confectioners sugar1 oz
-
egg yolks, from large eggs2
-
whole milk chilled2 tbsp
Filling
-
pecan halves divided5 oz
-
maple sugar7 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
large egg1
-
heavy whipping cream8 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.5 mg
Proteína
6.4 g
Energia
2037.5 kJ /
487 kcal
Gordura
30.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mega Maple
25 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Apple Tart (TM6)
1h
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Papaya Sorbet
15min
Key Lime Pie
4h 40min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Baklava with Walnuts
3h
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Matcha Hot Chocolate
15min
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min