Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
ou 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 482 kJ / 115 kcal
- Proteína
- 7.33 g
- Hidratos de carbono
- 26.7 g
- Gordura
- 5.43 g
- Fibra
- 1.04 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cibulová polévka
1h 10min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 godz. 20 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Kapr na modro
Nenhuma avaliação
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Nenhuma avaliação
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Chlebová polévka
25 Min