Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
ou 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 482 kJ / 115 kcal
- Proteína
- 7.33 g
- Hidratos de carbono
- 26.7 g
- Gordura
- 5.43 g
- Fibra
- 1.04 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fazolová polévka s klobásou
35min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Křenová polévka s bramborami
30min
Chlebová pivní polévka
30min
Polévka z bílých fazolí
35min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Avokádová krémová polévka
15min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Zelňačka
25min