Dispositivos e acessórios
Venusschelpen op zeemanswijze
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcional)½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
980 kJ /
235 kcal
Proteína
15.85 g
Hidratos de carbono
9.08 g
Gordura
14.98 g
Fibra
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Lookbrood met vegan kaas
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Eendenlever
33h
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Zalmtartaar
10min
Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min