Dispositivos e acessórios
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
Preparação 50min
Total 2h 50min
16 pieces
Ingredientes
Pork Belly
-
Chinese five spice2 tsp
-
soy sauce dark4 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
-
garlic cloves3
-
butter10 g
-
onion halved40 g
-
pork belly, boned, skinless1000 g
-
water cold200 g
Bao Buns
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
fresh yeast2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
milk1 Tbsp
-
water tepid1625 g
-
groundnut oil for greasing
Wasabi Mayonnaise
-
500 g sunflower oilgroundnut oil500 g
-
wasabi paste to taste4 - 5 tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
egg yolks from large eggs2
To Serve
-
little gem lettuce washed and separated1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 pieces
Proteína
15.1 g
Energia
2243 kJ /
536 kcal
Gordura
46.4 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Like a Chef
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Passion Fruit Soufflé
35min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Meat Stock Paste
45min
Fresh Pasta Dough
1h
Crêpes
1h 15min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Raised Game Pie
24h
Sourdough-style Loaf
122h 45min