Dispositivos e acessórios
Beef Korma
Preparação 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingredientes
Korma Paste
-
coriander seeds20 g
-
cumin seeds80 g
-
garam masala20 g
-
fine sea salt20 g
-
desiccated coconut60 g
-
blanched almonds100 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
vegetable oil160 g
-
tomato purée150 g
-
fresh red chillies80 g
-
fresh coriander in pieces, plus extra leaves for serving2 bunches
Curry
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil10 g
-
raisins80 g
-
tinned chopped tomatoes440 g
-
braising steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coconut cream50 g
-
natural yoghurt plus extra for serving40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
3351 kJ /
801 kcal
Gordura
56 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Korma
4 Std.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Spicy Minced Chicken Salad
30 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Chicken Saag
50 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.