Dispositivos e acessórios
Berries and Cream Layer Cake
Preparação 30min
Total 2h 15min
12 slices
Ingredientes
Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
medium eggs8
-
caster sugar250 g
-
self-raising flour250 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling and Topping
-
whipping cream chilled600 g
-
fresh strawberries200 g
-
caster sugar10 g
-
fresh raspberries120 g
-
icing sugar for dusting1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
American-style Pancakes
40min
Apple Cake
1h
Marble Cake
2h 10min
Strawberry Milkshake
5min
Brownies
50min
Pistachio Cupcakes
40min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Chocolate cake
45min
Mini Egg Cupcakes
1h