Dispositivos e acessórios
Dim sum 'Sieuw mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 stuks
Ingredientes
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (opcional) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Coconut Dream
10min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Mangochutney
1h 20min