Dispositivos e acessórios
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Preparação 35min
Total 8h 30min
6 porties
Ingredientes
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
1318 kJ /
314 kcal
Gordura
1 g
Fibra
4.3 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Harde pistachekoekjes
45min
Quinoakoekjes
1h
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Stoofpot van linzen
2h 35min
Noten bolognese
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min