Dispositivos e acessórios
Banana Cream Pie
Preparação 1h 45min
Total 4h 15min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease4 oz
-
vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
ultrafine sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
iced water6 - 8 tbsp
-
bananas (approx. 6 bananas), divided27 oz
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)1 oz
-
unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided4 oz
-
half and half24 oz
-
ultrafine sugar5 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla extract¼ tsp
-
banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)4 ½ oz
-
orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning½ oz
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Sódio
438.5 mg
Proteína
11.1 g
Energia
3886.6 kJ /
928.9 kcal
Gordura
64.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
36.3 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cinnamon Rolls
3 Std.
Pie Crust
5 Min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 Std. 35 Min
Mint Chocolate Pudding Cups
2 Std. 50 Min
Hawaiian Bread Rolls
4 Std. 45 Min
Meyer Lemon Bars
40 Min
Chocolate Coco Bars
1 Std.
Dutch Baby Pancake
20 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 Std. 45 Min
Cinnamon and Date Twist
50 Min
Chocolate Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min