Dispositivos e acessórios
Tomatillo Salsa
Preparação 5min
Total 20min
21 oz
Ingredientes
-
yellow onions quartered (approx. 1 medium)6 oz
-
garlic cloves4
-
serrano chili stem removed1
-
olive oil½ oz
-
green tomatillos husked, stems removed, quartered (approx. 6 - 7 large tomatillos)16 oz
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
111.7 mg
Proteína
0.4 g
Energia
81.9 kJ /
19.6 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pozole Verde
2h
Guacamole
5min
Basil Pesto
10min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Sous-vide Artichokes
55min
Champagne Jellies
2h 30min
Margarita with Citrus Dust
30min
Caprese Egg White Omelet
20min
Easy Coddled Eggs
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cantina Salsa
5min
Tortilla Soup
25min