Dispositivos e acessórios
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Preparação 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17.09 g
Energia
1074 kJ /
257 kcal
Gordura
18.14 g
Fibra
2.52 g
Hidratos de carbono
6.36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Steak Stroganoff
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Gazpacho
1h 15min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Snelle regenboogsalade
10min
Kipfilets pizzaiola
55min
Snelle Thaise kipcurry
40min