Dispositivos e acessórios
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Preparação 30min
Total 1h 30min
40 stuks
Ingredientes
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
78 kJ /
19 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Forelmousse
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mousse van ham
10min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Kip met amandelen
25min
Mousse van tonijn
10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Canapé met ei
10min