Dispositivos e acessórios
Viscurry
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
1490 kJ /
359 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Receitas
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Paksoi en ham rijst
40min
Karamel varkensvlees
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Pastasalade met groenten
1h
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Vislasagne met courgette
1h
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Spaanse risotto
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Kipfilets pizzaiola
55min