Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g onions, cut into quarters
- 1 tbsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- 3 - 5 sprigs fresh mint, leaves only (opcional)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only (opcional)
-
500
g lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)
ou 500 g beef, sinew free, cut into cubes (3 cm) - 2 - 3 ice cubes
- 80 g fine bulgur wheat, soaked and well strained (see tip)
- 2 level tsp Arabian spice mix
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 - 3 fresh basil leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 5180 kJ / 1238 kcal
- Proteína
- 115.5 g
- Hidratos de carbono
- 69.5 g
- Gordura
- 55.5 g
Receitas alternativas
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
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Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
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Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
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Garlic dip (toum)
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Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
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Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Toum
15min