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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g onions cut into quarters
- 1 tbsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- 3 - 5 sprigs fresh mint leaves only (opcional)
- 2 sprigs fresh basil leaves only (opcional)
-
500
g lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)
ou 500 g beef or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm) - 2 - 3 ice cubes
- 80 g fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)
- 2 level tsp Arabian spice mix
- 2 - 3 fresh basil leaves to garnish
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Nutrição
- por 100 g
- Energia
- 154.8 kcal / 647.5 kJ
- Proteína
- 14.4 g
- Gordura
- 6.9 g
- Hidratos de carbono
- 8.7 g
Receitas alternativas
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
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Semolina cake (namoura)
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Arabian ice cream
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Milk pudding (mouhallabieh)
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Garlic dip (toum)
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Fish tagine with tahini
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Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
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Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
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Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
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