Dispositivos e acessórios
Raw kibbeh
Preparação 5min
Total 15min
800 g
Ingredientes
-
onions cut into quarters150 g
-
salt1 tbsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
fresh mint (opcional) leaves only3 - 5 sprigs
-
fresh basil (opcional) leaves only2 sprigs
-
500 g beef, or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes2 - 3
-
fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)80 g
-
Arabian spice mix2 level tsp
-
fresh basil leaves to garnish2 - 3
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
14.4 g
Energia
647.5 kJ /
154.8 kcal
Gordura
6.9 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lamb sfiha
1h 20min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Garlic dip (toum)
15min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Nenhuma avaliação
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min