Dispositivos e acessórios
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
Preparação 10min
Total 15min
2 stuks
Ingredientes
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
ketchup20 g
-
citroen enkel het sap1
-
chilipoeder½ tl
-
verse koriander10 g
-
Chinese kool in stukken250 g
-
wortel in stukken150 g
-
rode radijsjes80 g
-
gerookte zalm in reepjes300 g
-
stokbrooden2
-
hazelnoten gehakt en naar believen om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
55 g
Energia
8452 kJ /
2020 kcal
Gordura
168 g
Hidratos de carbono
71 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pauzehapjes
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensalade
10min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Sapje van rucola en waterkers
Nenhuma avaliação
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Mousse van tonijn
10min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kip in perziksaus
40min
Sinaasappelcake
1h