Dispositivos e acessórios
Napolitaanse cake
Preparação 30min
Total 1h 40min
20 stuks
Ingredientes
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5.1 g
Energia
1188 kJ /
283 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zoete verleiding
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Kruimeldeeg
5min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Chocolade sneeuwballen
1h
Nougat-koekjes
Nenhuma avaliação
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade toffee cake
2h
Taart van appelcrumble en meringue
2h