
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 snítka čerstvé petržele jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutrição
- por 100 gramů
- Energia
- 511.6 kcal / 2140.6 kJ
- Proteína
- 9.7 g
- Gordura
- 53.3 g
- Hidratos de carbono
- 0.5 g
- Fibra
- 0.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Velký novoroční preclík
1h 30min
Dochucovací pasta ze zbytků zeleniny
45min
Jablková dobrota se slaným karamelem
45min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Hluchec
2h
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Drožďová pomazánka
15min
Čočková polévka
1h 35min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min