Dispositivos e acessórios
Gekruide kersenbrioche-krans
Preparação 45min
Total 2h 20min
10 sneetjes
Ingredientes
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
12 g
Energia
2169 kJ /
516 kcal
Gordura
16 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Prime Board
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Vegan Bolognese
50min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Immuniteitsboost
5min